Haal het maximale uit jouw geluidsinstallatie

Genoeg aan achtergrondmuziek of optie tot spraakversterking? Of is ook communicatie via omroepinstallatie noodzakelijk?

Bepaal zelf welke toepassingen wij in jouw geluidsinstallatie integreren. Jij betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Zo houden wij het simpel.

Welke toepassingen zijn voor jou gewenst?

Achtergrondmuziek

Muziek, het verhoogt de productiviteit tijdens een lange werkdag en maakt het plaatsnemen in de wachtkamer een heel stuk draaglijker. Daarbij is het een onmisbare sfeerbepaler in horeca en andere openbare ruimten. Spectrum Audio Integrators zorgt ervoor dat jij flexibel en eenvoudig de muziek in verschillende ruimtes reguleert. Je kiest zelf welke muziek je waar wil laten horen.

Kies je kanaal

Je bepaalt zelf welk geluid jij wil laten horen. Kies uit o.a. internetradio DAB+, Spotify of een vaste bron. Voor openbare ruimtes wordt SYB aangeraden; deze bron bevat alle mainstream muziek welke auteursrechtelijk beschermt is.

Instelbaar per zone

Speel de gewenste bron af in de geselecteerde ruimte. Zo luister je eenvoudig naar internetradio of Spotify op kantoor en is Soundtrack Your Brand de oplossing voor openbare ruimtes. Geen probleem!

Bedienbaar met app

Met de gekoppelde app controleer je op afstand wat waar en op welk volume gedraaid mag worden.

Auto on/off

Stel vooraf een begin- en eindtijd van de geluidsbron in. Duurzaam, en zo weet je zeker dat je nooit zonder muziek zit.

Presentatie

Garandeer goede verstaanbaarheid door loepzuiver en allround geluid in de meetingroom of conferentieruimte te integreren. Filmpjes of andere geluidsvormen zijn af te spelen op de gewenste speakers terwijl jij het woord doet.

Zuivere spraakversterking

Goede verstaanbaarheid is een must voor iedere vorm van presentatie. Geen gekraak, gewoon jouw stem op hoger volume.

Sluit gewenste bron aan

Tijd om te presenteren? Je verbindt jouw laptop eenvoudig aan de presentatie door middel van een kabeltje. Muziek en beeld schakelen direct over.

Gebruik bluetooth verbinding

Met de bluetooth optie is ook draadloze verbinding zo geregeld.

Omroepinstallatie

Een goede omroepinstallatie is zowel handig als noodzakelijk. In geval van brand of andere calamiteiten zijn werknemers of bezoekers direct op de hoogte. Terugkerende boodschappen zijn gemakkelijk vooraf in te stellen.

Roep om per zone

Belangrijke boodschappen communiceer je eenvoudig met gewenste zones door ze daar af te laten spelen. Ook het volume is per zone of ruimte te bepalen.

Geautomatiseerd omroepen

Bepaal vooraf wat jij de bezoekers van het pand wanneer wil laten horen. Kwestie van boodschap en tijd instellen en het is geregeld.

Signalering

Kondig pauzes of leswisselingen eenvoudig aan via een zoemer of muziek. Zo weten werknemers, scholieren of studenten direct wanneer het tijd is om een bepaalde activiteit te ondernemen. 

Geautomatiseerd signaleren

Lestijden of pauzes worden duidelijk aangekondigd door middel van een zoemer of bel. Deze stel je vooraf in om structuur te garanderen.

Geautomatiseerd muziek afspelen

Liever communiceren met muziek? Vooraf is in te stellen welke muziekbron je op welke tijd zou willen horen. Ook de gewenste eindtijd is vooraf te bepalen.