Duurzame kwaliteit met audiosystemen van Audac

Slecht werkend geluid en losse kabels zijn verleden tijd. Onze audio oplossingen zijn connected, modulair en schaalbaar. Eenvoudig te bedienen via een app of wandbedieningspaneel.

Met high-end producten van o.a. Audac garanderen wij je een professioneel, duurzaam en kwalitatief geluidssysteem dat werkt voor jou. Wij integreren alle audio-toepassingen die je nodig hebt of wenst. Vervolgens switch je zelf gemakkelijk van bron, zone of volume via het bedieningspaneel of de app.

Zo simpel? Ja.

De set-up

Een Audac installatie ziet er in grote lijnen hetzelfde uit, maar kan afhankelijk van je wensen modulair worden uitgebreid of opgeschaald. Een geluidsinstallatie bevat in ieder geval:

Audiobron

Wij werken veelvuldig met de Audac XMP. Een modulaire speler die je naar wens kunt opbouwen met o.a. een DAB+ internetradio of Spotify module. Een audiobron kan ook een microfoon aansluiting zijn voor bijvoorbeeld een omroepinstallatie of een muziekcomputer.

Audio matrix

Met een Audac Matrix heb je een geavanceerde digitale zonemixer in huis waarmee je verschillende zones volledig gescheiden kunt aansturen met 1 van de 6 inputbronnen naar keuze. De zones bedien je via de matrix zelf, via een optionele wandregelaar in de betreffende ruimte of via de gratis app op smartphone of tablet.

Audio versterkers

Via de audio matrix wordt het geluid versterkt gedistributeerd naar de betreffende zones. Audioversterkers van Audac zijn betrouwbaar, geruisloos en energiezuinig.

Speakers

Op basis van behoefte en omvang van de ruimte installeren wij de gewenste speaker. De brede range van Audac biedt voor iedere ruimte de juiste speaker. Van compacte inbouwspeakers op toilet of kantoor, opbouwspeakers voor in een magazijn of distributiecentrum tot een fullrange speakerset in een aula of conferentiezaal.

Bediening via app

Kies eenvoudig tussen verschillende radiostations en bepaal het volume per zone. Ook stel je eenvoudig timerfuncties in.

En dat alles binnen in de Audac Touch app op je smartphone of tablet. De app is zelfs te koppelen aan smarthome oplossingen om bijvoorbeeld het licht of een zonnewering te bedienen.

Bediening via wandcontroller

Een optionele toevoeging aan de set-up. Bedien eenvoudig de audio in de ruimte waar deze controller zich bevindt. Kies eenvoudig de audiobron en regel het volume of sluit een lokale bron erop aan. Dit kan bijvoorbeeld een microfoon zijn of de audio van een laptop. Een zeer gewenste oplossing voor ruimtes waar veelvuldig presentaties worden gegeven.