Een professionele geluidinstallatie voor scholen

Lestijdensignalering is een must voor het onderwijs. Tijd voor een break? Laat scholieren extra van de pauze genieten door achtergrondmuziek af te spelen. Belangrijke boodschappen communiceer je eenvoudig via de geïntegreerde omroepinstallatie.

Lestijd signalering en omroepen

Lestijden of pauzes worden duidelijk aangekondigd door middel van een vooraf ingestelde zoemer of bel. Mededelingen of waarschuwingen communiceer je met de geïntegreerde omroepinstallatie. In een bepaalde zone of het hele gebouw.

Automatiseer signaleringen

Communiceer per zone of hele gebouw

Gebruik in geval van nood

Prettig presenteren

Zijn er ruimtes waar veelvuldig wordt gepresenteerd? Bijvoorbeeld een aula of forum? Dan wil je daar een eenvoudig te bedienen installatie. Met een wandcontroller sluit je eenvoudig een microfoon, laptop of andere geluidsbron aan. Met kraakhelder geluid zorgen wij dat de spreker altijd goed te verstaan is.

Gebruiksvriendelijke controller

Plug-and-play en bluetooth mogelijk

Kraakhelder geluid

Uit het oog weggewerkt

Duurzame kwaliteit

Ontspannen sfeer met muziek

Muziek ontspant en zorgt voor een fijne sfeer. Dat is niet alleen goed voor leerlingen/studenten, maar ook voor het personeel. Bepaal per zone of ruimte het radiostation of afspeellijst, het volume en zet de muziek automatisch aan en uit wanneer dat wenselijk is.

Per zone in te stellen

Kies je eigen station of playlist

Te bedienen met app

Zet timers op gewenste tijden

Een vrijblijvend advies voor school of universiteit?

Wij kijken graag samen naar een passende oplossing.
Neem vrijblijvend contact op of laat ons jou terugbellen!